Mezoterapie

MEZOTERAPIA este o procedură de reîntinerire facială minim invazivă, care presupune introducerea unor cocktail-uri de vitamine, minerale, antioxidanți în baza de acid hiauronic. Metoda de administrare poate fi prin microinjecții nedureroase în piele sau prin utilizarea unui dispozitiv de tip roller care facilitează pătrunderea substanțelor la nivel cutanat.

Procedura si câte ședințe sunt necesare

Pregătirea tenului cu nutrienți esențiali se recomandă prin  efectuarea a 3 sedințe de biorevitalizare la interval de 2-3 săptămâni , care aduc un aport consistent de aminoacizi vitali de tipul glicinei, lizinei, prolinei și leucinei, dar și refacerea densității și elasticității tegumentului, prin introducerea difuză de acid hialuronic. Procedura este rapidă, nedureroasă, presupune microinjectii controlate la nivelul dermului, concentrate în special pe zonele cu maxim deficit (piele lăsată, cu riduri fine). Înainte de tratament cu 30 minunte se aplică o cremă anestezică pentru înlăturarea completă a disconfortului. Imediat după administrarea substanțelor pielea este roșie și ușor umflată.

Cât timp durează recuperarea?

Recuperarea este , de obicei, rapidă (3-4 ore),  rezulatele se observă din ziua următoare tratamentului, pielea devine mai plină, mult mai fermă și strălucitoare. Pacientul trebuie să respecte instrucțiunile medicului cu privire la îngrijirea după tratament pentru a beneficia de rezultate și pentru a evita posibile complicații.

Cât persistă rezultatele?

Efectele vizuale și senzoriale ale acestui tratament de reîmprospătare durează până la 6 luni după ultima ședință, iar apoi este necesară câte o ședință de întreținere la 3-6 luni. Avantajele pe termen lung pentru piele sunt reprezentate de combaterea stresului oxidativ, densifierea rețelei de colagen și elastină, prin stimularea generată de acidul hialuronic, dar și de o capaciate mai mare de reținere a apei.

Biorevitalizarea nu se adresează numai feței, previne și tratează eficient și tegumentul afectat de pe gât, decolteu si mâini, zone expuse frecvent la ultraviolete, spălat excesiv și factori nocivi, cum ar fi  poluarea

Indicatii:

  • regenerare celulara-reintinerire
  • biorevitalizare : fata, gat, decolteu, maini
  • corectia ridurilor fine
  • tonificarea tesuturilor pielii
  • tratament complementar pentru tratamentele cu fillere cu acid hialuronic si toxina botulinica