Acid Hialuronic

Acidul Hialuronic este folosit in siguranta si cu rezultate spactaculoase pentru tratamentul de umplere a ridurilor, refacerea volumui facial, pentru a preveni adancirea ridurilor si a conferi un aspect intinerit si proaspat.

Umplerea ridurilor cu Acid Hialuronic este cel mai recomandat produs pentru netezirea ridurilor.


Tratamentul ridurilor cu Acid Hialuronic

  • umple ridurile
  • reface volumul facial
  • imbunatateste aspectul neted, tineresc al feței
  • hidrateaza in profunzime

Indicatii

  • riduri nazogeniene (dintre nas si gura)
  • riduri glabelare (intre sprancene)
  • riduri frunte
  • umplerea cearcanelor si ridurilor din jurul ochilor
  • deasupra buzei superioare (periorale)
  • refacerea volumului facial ( modelare pometi, obraji, barbie,)

 

Injectabile cu Acid Hialuronic

Acidul Hialuronic este o substanta ideala pentru umplere dermica deoarece confera o senzatie naturala in piele, este cel mai sigur produs si este durabil.

Acesta se prezinta sub forma unor geluri injectabile, fillere, care se introduc usor in si sub piele pentru a reface instantaneu volumul pielii pentru a netezi si a face sa dispara ridurile si cutele faciale, reface volumul facial si pentru a redefini buzele. Confera un aspect si o senzatie de netezime si naturalete.

Acidul Hialuronic este supranumit ”burete molecular” datorita capacitatii sale foarte mari de hidratare. Scaderea producerii de acid hialuronic duce la scaderea cantitatii de apa in piele, ceea ce are ca rezultat o piele ridata, imbatranita.

Tratamentul se realizeaza sub anestezie locala, dureaza 30-45 minute, rezultatul este vizibil imediat. Efectul se mentine 6-12 luni.

Inainte de tratament cu o saptamana se recomanda incetarea administrarii de anticoagulante, antiinflamatoare, vitamina C si E. Daca aveti tendinta de a manifesta eruptie de herpes simplex in zona ce doriti a fi tratata se administreaza tratamentul necesar preventiv inainte cu cateva zile de tratamentul cu acid hialuronic.

Dupa tratament pentru a reduce la minim riscurile temporare de umflare, inrosire:

  • evitati exercitiile solicitante
  • nu va expuneti la temperaturi extreme (frig intens, sauna, solar, soare, etc.)
  • evitati cosumul de alcool 24 ore

Contraindicatii: sarcina, alaptare, boli autoimune, tratament anticoagulant, alergii.


 

Cauzele aparitiei ridurilor

Varsta, imbatranirea si/sau fotoimbatranirea cutanata si alti factori nocivi (dieta, fumat, poluare, expunere prelungita la soare, gravitatia, etc.), hormonii reprezinta cauze care produc modificari la nivelul dermului si epidermului iar cu trecerea anilor, apar ridurile, laxitate cutanata, pielea deshidratata, scaderea cantitatii de tesut adipos si prin urmare pielea are mai putin volum si este mai putin neteda si isi pierde culoarea tinereasca si stralucirea

O dată cu înaintarea în vârstă, nivelul de colagen natural și elastină de la nivelul pielii, tinde să se reducă, ca urmare a pierderii puterii celulelor de a mai produce această componentă. În timp, pielea devine mai uscată, mai subțire și își pierde forța de a se reface de una singură, rezultând astfel nedoritele riduri faciale și pierderea din vigoare a unor zone corporale sau faciale.

Tratarea prin injectarea acidului hialuronic implică înglobarea acestui produs natural în țesutul cutanat, utilizând un ac fin. Acidul hialuronic nu este utilizat doar în medicina estetică, ci este un remediu excelent și în oftalmologie sau reumatologie. Disconfortul creat este unul minim. Intervenția este rapidă, în funcție de obiectivele estetice ce se doresc a fi atinse, durează 30-45 minute. Iar rezultatul favorabil este sesizabil imediat. Nu implică efecte secundare sau reacții adverse.

Este posibilă apariția unor ușoare umflături sau semne în punctele de injectare, însă acestea nu vor persista mai mult de o zi. Spre deosebire de alte proceduri, acidul hialuronic asigură o piele vizibil întinerită pe o perioadă de 6-12 luni.

Pe lângă atenuarea ridurilor și a liniilor faciale de expresie, injectările cu acid hialuronic oferă cu succes volum și reconturare zonelor ce au pierdut din elasticitate, de exemplu, buze, nas, bărbie, obraji, fese, sâni, coapse și gambe. De asemenea, procedura cu acid hialuronic este o măsură excelentă pentru estomparea cearcănelor.